BIOGRAFIE

Biografie van Kees Versluys

CD single release - IK LEEF MIJN LEVENTJE ZOALS IK WIL

Kees Versluys / IK LEEF MIJN LEVENTJE ZOALS IK WIL

Na enkele mooie CD-singles moest er een opvolger komen in 2017. Hier en daar gingen geluiden op of het niet tijd werd voor een echte, onvervalste MEEZINGER !!

Met z’n nieuwe single ‘Ik leef m’n leventje zoals ik wil’ laat Kees Versluys horen dat hij naast prachtige ballads, middle off the road nummers en Nederpopachtig repertoire ook helemaal thuis is in de tijdloze Hollandse feestknallers. We houden allemaal wel van een feestje op z'n tijd! Twintig jaar geleden had Emile Hartkamp de tekst voor dit lied al speciaal voor hem geschreven. Samen met Kees Tel is de sound aangepast aan deze tijd met een groot aantal echte instrumenten waaronder blazers en drums. Volgens Kees is het een verrassende plaat geworden, die zowel geschikt is voor op de bühne als op de radio. ‘Als je het nummer hoort, pak je het direct op’. De single verschijnt op het label van Cornelis Music.

De videoclip is deels opgenomen in de Red Bullet Sound Studio en Kees Versluys beklom zelfs de trappen van de watertoren in z’n woonplaats Meerkerk. ‘Omdat de mensen in het dorp altijd achter me staan, leek mij dit een leuk gebaar om iets terug te doen. Natuurlijk kun je een reeds overbekend feestnummer op je repertoirelijst zetten als je wordt uitgenodigd om op een groot zomerfeest op te treden, maar veel leuker is het natuurlijk om een eigen, denderende meezinger op CD te zetten. Die meezinger werd gezocht en gevonden.

Het nieuwe nummer is daarom een perfecte aanvulling.

De eerste refreinregel “Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil” is tevens de titel. Daarmee heeft Kees Versluys voor iedereen een goede raad. Ga zo af en toe eens even helemaal los. Wees wat eigenwijs en laat je meevoeren door de melodie en het ritme van dit feestelijke nummer.

Na een mooie ballad "Souvenir"(2015), een vrolijke quickstep "Kom Dans met Mij"(2016) en een popsong "Eindeloos Mooi"(2016)  nu weer eens iets heel anders van zanger Kees Versluys.

CD Promotor:
RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl